Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

 
Ο Βόβολης και οι άλλοι "κακοί".
"Πυροβολήστε" τους γιατρούς που δεν συμφωνούν με το κράτος. Τι κάθεστε;

Και ξαφνικά ξεκίνησε για τα καλά η πολιτική προσέγγιση του τύπου "θα δείτε τι θα πάθετε όσοι αντιμετωπίζετε με προβληματισμό τον ιό" ακόμα και για τους ιατρούς.

Άρα φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί με τους απλούς πολίτες.

Και η Δημοκρατία ρε "αλάνια";
 
"Ποια Δημοκρατία; Εδώ μιλάμε για την δημόσια υγεία και δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Εννοείται θα τους πάρουμε τις άδειες όλους αυτούς και όλες αυτές που εκφράζουν αντίθετη ιατρική άποψη ή δεν λένε ακριβώς ότι θέλει το κράτος να πουν. Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Τέλος."

Δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν μια άποψη ιατροί αλλά έχουν δικαίωμα να βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στα ΜΜΕ άσχετα πολιτικά στελέχη χαμηλής στάθμης και αντίληψης και να εκφράζουν απόψεις για τον ιό με περισπούδαστο ύφος.
 
Μάλιστα.

Και η Δημοκρατία ρε "αλάνια" λέω ξανά εγώ.

Θα καταστρέψουμε δηλαδή επαγγελματικά και ουσιαστικά θα εξοντώσουμε τη ζωή τους επειδή τόλμησαν και εξέφρασαν έναν προβληματισμό;

Μα τώρα σοβαρά μιλάμε.
 
Έχουν δεν έχουν δίκιο δεν με ενδιαφέρει αλλά αν είναι δυνατόν να επιθυμούμε την καταστροφή ενός ανθρώπου γιατί δεν συμφωνεί μαζί μας ή εκφράζει κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι;
 
Ούτε ένας δημοσιογράφος να μην γράψει λίγες λέξεις υπεράσπισης της ελεύθερης άποψης;
 Είναι δυνατόν; Στη χώρα της Δημοκρατίας;

Προσέξτε καλά αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι γιατί το "παιχνίδι θα χαθεί" και δεν θα έχει γυρισμό ούτε καν για εσάς τους ίδιους.
 
Ξυπνήστε.
 
Δεν είναι μόνο ο ιός το θέμα. Είναι ο πολιτικός ιός του φασισμού που πλανάται πλέον πάνω από τα κεφάλια όλων μας.

Μα αυτοί οι ιατροί "λένε ψέματα". Ναι και;
Παίρνουν αποφάσεις; Έχουμε ή δεν έχουμε ελευθερία έκφρασης;

Ο Τσίπρας είπε θα διώξει τη Μέρκελ. Μάλλον είπε ψέματα.

Ο Μητσοτάκης πήρε την κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών. Μάλλον είπε ψέματα και αυτός.

Τους κάλεσε κανείς να απολογηθούν και δεν το θυμάμαι;

Όχι φυσικά γιατί στη Δημοκρατία μας δίνεται το δικαίωμα επεξεργασίας και άλλων αστάθμητων παραγόντων που παίζουν ρόλο στη λήψη μιας απόφασης αλλά κυρίως δεν υπάρχει σε κανένα σημείο της η εμφάνιση της "νοσηρής εκδικητικότητας" κάτι που παρατηρούμε έντονα σήμερα.

Γιατί, όμως; Μήπως οφείλεται στην "πολιτική εργαλειοποίηση" του ιού;
 
Ακούστε λίγο εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις και ίσως δεν είναι αργά.
 
Όσο θα ακολουθείτε τη στρατηγική του "γαβγίσματος και της απόλυτης τιμωρίας" οι πολίτες θα αντιδρούν ολοένα και περισσότερο με κίνδυνο και ο ιός να κάνει μεγαλύτερη ζημιά, αν κάνει αλλά και να αρνούνται τον εμβολιασμό ο οποίος είναι η μόνη λύση όπως λέτε.

Σταματήστε να "βγάζετε" στα ΜΜΕ αυτούς που αρχίζει να σιχαίνεται ο κόσμος που φωνάζουν, απειλούν, σηκώνουν το δάχτυλο στον πολίτη και αλλάζουν άποψη ανά δέκα λεπτά.

Προωθήστε το σεβασμό προς το πρόσωπο του πολίτη και τις επιλογές του, ενημερώστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ χωρίς υστερικές απειλητικές φωνές και όλα θα έρθουν από μόνα τους.
 
Αφού είναι όλα όπως τα λέτε, παράλληλα αποδομήστε τους "κακούς γιατρούς" με αυτούς που "πραγματικά έχουν την γνώση" όπως λέτε τοποθετώντας και τις δυο πλευρές σε δημόσια πολιτισμένη αντιπαράθεση.

Με αυτές τις αστειότητες που κάνετε απλά τους δυναμώνετε με ότι αυτό συνεπάγεται καλό ή κακό.

Αλλιώς θεσπίστε πάλι "ένα νόμο μέσα σε μία νύχτα" ο οποίος θα είναι ξεκάθαρος για όλους και θα συνοψίζεται στην παρακάτω φράση…


"Όσοι θα εκφράζουν αντίθετη άποψη, ιδίως γιατροί με καθαρά Δημοκρατικά κριτήρια θα πρέπει να πυροβολούνται γιατί αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία".

 
Και όταν λέμε πυροβολούνται, εννοείται με… Σφαίρες.
 
Μα δε ντρέπεστε λιγάκι.

Επιτέλους σοβαρευτείτε και προστατέψτε ΧΘΕΣ όχι ΤΩΡΑ τη Δημοκρατία της χώρας!


Επειδή εκτιμώ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα και γνωρίζω ότι είναι βαθιά Δημοκράτης τον καλώ μέσα από αυτό το κείμενο να προστατεύσει με παρέμβαση του όλους αυτούς τους ανθρώπους που είτε από αφέλεια είτε από γνώση (ιατρούς και πολίτες) κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, τη ψυχική τους υγεία και σε τελική ανάλυση τη ζωή τους στο σύνολο της χωρίς να ευθύνεται όμως ο ιός αλλά η έλλειψη "Δημοκρατικής αναπνοής".


 


Υ.Γ.: Απολογούμαι για τo light ύφος του κειμένου αλλά θέλω να καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας ότι με τη Δημοκρατία δεν παίζει κανείς ότι και να συμβαίνει είτε είναι δεξιός είτε είναι αριστερός, είτε είναι εμβολιασμένος είτε είναι ανεμβολίαστος, κοκ.
 
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ και όλα θα πάνε καλά!

Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και κρίσεις του κ. Στέργιου Ακρίβου. O Στέργιος Ακρίβος είναι σύμβουλος στρατηγικής και εικόνας.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού