Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Prview

24 Απριλίου  2014

Είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Μου λένε να δημιουργήσω σελίδα facebook. Μου έδειξαν πως γίνεται. Εύκολο μου φαίνεται. Για μένα θα έλεγα ότι είναι "παιχνιδάκι".

Πρώτα απ' όλα να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους υποψήφιους και πραγματικά να καταφέρουν να εκλεγούν οι άξιοι και αυτοί που επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Από εκεί και έπειτα όμως αγαπητοί υποψήφιοι, χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, η προώθηση και προβολή σας μέσω των social media και ιδίως του facebook δεν είναι μια απλή διαδικασία που μπορείτε να την πραγματοποιήσετε μόνοι σας ή με τη βοήθεια "απίθανων παρατρεχάμενων" πολιτικών προσώπων (δήθεν δημοσιογράφοι, καθηγητές, δάσκαλοι, απόστρατοι, κλπ).  

Χωρίς στρατηγική, τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένη γνώση των social media, η μόρφωση και οι "εξυπνάδες πένας" δεν αρκούν και πολύ περισσότερο καταστρέφουν παρά δημιουργούν.

Οι φωτογραφίες με σακάκια, γραβάτες, βουλευτές, συνδικαλιστές, ιεράρχες, κλπ δεν είναι το ζητούμενο γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει ποιον συνάντησε ο Χ ή ο Ψ υποψήφιος παρά μόνο τους καθαρά κομματικοποιημένους ανθρώπους οι οποίοι, είναι αλήθεια, ότι ζουν στη δική τους πραγματικότητα.

Ο χρήστης μπαίνει στο facebook για να χαλαρώσει. Αναζητά και φυσικά μπορεί να προωθήσει κιόλας ένα post το οποίο θα τον αγγίξει, θα τον κάνει να αισθανθεί όμορφα λόγω της εκλεπτυσμένης αρχιτεκτονικής της δημοσίευσης είτε πρόκειται για υψηλού επιπέδου χιούμορ είτε πρόκειται για μία εξαιρετική άποψη.

Μόνο έτσι θα σεβαστεί και ίσως γοητευτεί από την online παρουσία κάποιου ο οποίος επιθυμεί να κατακτήσει τον τίτλο του πολιτικού που "θέλει" να προσφέρει αληθινά στο τόπο του.

Τώρα, αν πιστεύουν οι υποψήφιοι και οι "απίθανοι σύμβουλοι τους" ότι γράφοντας δύσκολες λέξεις που, σε πολλές περιπτώσεις, ούτε ο ίδιοι δεν γνωρίζουν το νόημα τους ή χρησιμοποιώντας κεφαλαία με 32 θαυμαστικά και 32 τελείες ότι θα έχουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα τους απαντώ με τα παρακάτω για να μην γελοιοποιούνται χωρίς λόγο.

Αν εσείς γράφετε για παράδειγμα στο post σας:

------------------------------------

ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.... μπλα, μπλα,

μπλα, μπλα....ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ....... μπλα, μπλα,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------------------------------

Και οι επισκέπτες της σελίδας,  σας κάνουν "like"  καθώς επίσης έχετε και σχόλια του τύπου:
1. Σσσσς, είσαι ωραίος!
2. Πες τα ρε μεγάλε… Εσύ θα μας σώσεις!
3. Διάφορα σχόλια ίδιου ύφους και λογικής με τα 2 παραπάνω.

-------------------------------------

Απλά κλείστε άμεσα τη σελίδα σας ή ζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τη βοήθεια από ανθρώπους  που πραγματικά είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν άριστα για το τι πρέπει να πράξουν.Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και κρίσεις του κ. Στέργιου Ακρίβου. O Στέργιος Ακρίβος είναι σύμβουλος στρατηγικής και εικόνας.επιστροφή


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού