Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


31/01/2021 - Τελικά έρχονται εκλογές;

Κατά ένα περίεργο τρόπο αν κάποιος ασχοληθεί ή διαβάσει λίγο τις πολιτικές εξελίξεις αντιλαμβάνεται χωρίς να το δει πουθενά γραμμένο ή να το ακούσει από επίσημα χείλη ότι οι εκλογές δεν είναι μακρυά. Λέτε; Μα καλά, με την πανδημία να μην φαίνεται να μας αφήνει σύντομα πώς θα πραγματοποιηθούν; Ηλεκτρονικά μήπως; Υπομονή... Θα δείξει.


14/12/2020 - Κάτι γίνεται...

Ο ιός έχει φέρει τους πολίτες και την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση και ίσως σε αντιπαράθεση. Για πρώτη φορά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες "γκρίνιες" και οι πρώτες "κακές" κριτικές περί διαχείρίσης της επιδήμιας και όχι μόνο. Στο PR4net.gr θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις με σεβασμό και δημιουργική διάθεση για συζήτηση αυτών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τις τελευταίες ημέρες, τουλάχιστον στο διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν αρκετές και διαφορετικές απόψεις και αυτό σημαίνει ότι η Δημοκρατία είναι εδώ, αναπνέει δυναμικά και με φυσική νομοτέλεια θα περάσει στο περιθώριο όσους και όσες δεν την σέβονται πρώτα με την ιδιότητα τους και έπειτα ως φυσικά πρόσωπα και ως πολίτες.


08/05/2019 - Λίγο πριν τις ευρωεκλογές και η πολιτική αντιπαράθεση κορυφώνεται...

Τόσο καιρό είχαμε να γράψουμε κάτι στο PR4net.gr για τις πολιτικές εξελίξεις (συνειδητά πάντα) και κοιτώντας την προηγούμενη δημοσίευση πιο κάτω με ημερομηνία 01/06/2016 είναι σαν να μην πέρασε σχεδόν μία ημέρα. Οι "καλοί" και οι "κακοί" και οι πολίτες στο ίδιο έργο θεατές έχοντας χάσει κάθε διάθεση για πολιτική κουβέντα. Σκάνδαλα, σκάνδαλα, διαπλοκή και συνεχώς κατηγορίες για άστοχες ενέργειες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης. Για ποιο λόγο; Αναρωτιόμαστε! Οι εξελίξεις τρέχουν, το διαδίκτυο δίνει τεράστιες δυνατότητες, οι κοινωνίες αλλάζουν και το πολιτικό μοντέλο στην Ελλάδα αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει την εποχή του. Η πολιτική παράταξη που αντιλαμβάνεται λιγότερο το "τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα" στη χώρα θα μετρήσει τις μεγαλύτερες απώλειες άσχετα αν βρεθεί στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση των ευρωεκλογών.
Γιατί έρχοναι και οι... Εθνικές εκλογές!


01/06/2016 - Τσίπρας ή Μητσοτάκης; Ο λαός να επιλέξει μόνος του. Αυτό θα είναι δημοκρατία.

Αν είναι καλοί πολιτικοί ή όχι αυτό θα πρέπει να το κρίνει ο λαός από αυτά που ο ίδιος θα παρατηρήσει στην καθημερινότητα του με την εφαρμογή της πολιτικής του καθενός. Τα ΜΜΕ πρέπει να σταματήσουν να κατασκευάζουν "σωτήρες" ή "καταστροφείς" και να επιλέξουν ένα άλλο μοντέλο επικοινωνίας που έχει πραγματική ανάγκη ο τόπος. Ποιο είναι αυτό; Μα αυτό της καταγραφής μόνο της πραγματικότητας και της ανάδειξης των επίσης πραγματικών τοποθετήσεων των δύο πολιτικών αρχηγών. Αν υποθέσουμε ότι αύριο γίνονται εκλογές και καταλάβει την κυβερνητική εξουσία ένας από τους δύο καλό θα είναι ο λαός να γνωρίζει ακριβώς ποιον έχει ψηφίσει και τι πρόκειται να κάνει ώστε να μην έχουμε πάλι εκλογές σε 1-2 χρόνια γιατί ο νικήτης για ακόμα μια φορα είπε ψέματα και παρουσιάστηκε όμως ικανός από τα ΜΜΕ για Χ ή Ψ λόγους. Δεν γίνεται και δεν εκφράζει τη δημοκρατία να αλλάζουμε κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς κάθε χρόνο. Γίνεται;  Καλή σκέψη!   23/09/2015 -
Από το δημοψήφισμα στις εκλογές και τώρα στην εφαρμογή της νέας συμφωνίας.

Συνειδητά τόσο καιρό δεν σχολιάζουμε. Η πατρίδα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις υγιείς δυνάμεις του τόπου στο πλευρό της. To Pr4net.gr βαδίζει πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Περάσαμε ένα δημοψήφισμα με τις όποιες συνέπειες, αφήσαμε πίσω μας τις εθνικές εκλογές με τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχουμε μπροστά μας μια συμφωνία.

Θα τηρηθεί; Μήπως όχι; Υπάρχουν εναλλακτικές; Αυτά πρέπει να δούμε από εδώ και εμπρός και χωρίς πολιτικούς "κομπλεξισμούς" και ανόητους ακροβατισμούς, πολιτικού πάλι περιεχομένου, να αντιμετωπίσουμε το μέλλον και τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με εθνικό όραμα, στρατηγικό σχέδιο και φυσικά με αρκετή αισιοδοξία την οποία χρειάζεται σε κάθε περίπτωση σε μεγάλο βαθμό ο τόπος μας.
06/04/2015 - Τσίπρας ή όπως λέμε αξιοπρέπεια ή θέατρο σκιών;

Παραμιλάει όλη η Ευρώπη με τον Αλέξη και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τι ακριβώς συμβαίνει; Πάμε καλά; Μήπως δεν πάμε; Τα ΜΜΕ πάντως δείχνουν μια αδυναμία στο να μας βοηθήσουν και να μας ενημερώσουν πραγματικά.

Οι υπουργοί του Τσίπρα δείχνουν αμηχανία και ο λαός έχει την εντύπωση ότι πήρε μια ανάσα ή ότι κέρδισε κάποιους πόντους στην Ευρώπη. Αυτοί που μιλάνε μόνο με αριθμούς λένε ότι το "game over" είναι κοντα σε αντίθεση με άλλους που αρέσκονται στις πολιτικές ιδέες και αναλύσεις οι οποίοι πιστεύουν ότι μια νέα εποχή, καλή ή κακή θα δείξει, ξεκινά για την Ευρώπη.

Το θέμα είναι αυτή η νέα εποχή αν ξεκινήσει όντως να περιλαμβάνει και τη χώρα μας με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας και όχι με όρους χλευασμού και ταύτισης με μ' ένα θέατρο σκιών. Αλέξη φίλε, αν ισχύει το πρώτο ο λαός, η χώρα, το έθνος και η πατρίδα στο σύνολο της θα είναι μαζί σου αλλιώς... Θα δείξει!
24/04/2014 - Δεν ξέρουμε γιατί αλλά... "Μυρίζει" δικομματισμός!
Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, το Pr4net.gr προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους πολιτικής ανάλυσης, σκέψης και σχολιασμού για να μην είναι ένα ακόμα "κακό" μέσο παραπληροφόρησης το οποίο μόνο αρνητικά θα πρόσφερε στην πατρίδα και τις ανάγκες της.

Όταν κάποιος δημιουργεί σενάρια για την πολιτική κατάσταση μιας χώρας θα πρέπει να είναι αρκετά σίγουρος γι' αυτά που λέει και γράφει όταν οι συνθήκες της υπό ανάλυσης χώρας είναι εξαιρετικά δύσκολες όπως ακριβώς ήταν μέχρι και σήμερα οι αντίστοιχες στη χώρα μας.

Έτσι σήμερα, μέτα την έξοδο στις αγορές και με μια πιο αισιόδοξη ματιά θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο κόστος όπως είχαν όλες αυτές οι προβλέψεις περί χρεοκοπίας ή μη της χώρας.  

'Βλέπουμε" επιστροφή σε δύο μεγάλα κόμματα τα οποία θα εναλλάσονται για τα επόμενα χρόνια στην εξουσία. Νομίζουμε ότι ο λαός έχει χάσει την πολιτική του ταυτότητα και πραγματικά επιθυμεί να αποκτήσει μία χωρίς όμως τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ χαρακτηριστικά που τη συνόδευαν μέχρι σήμερα.

Δεν ακούγεται και κακό! Σύντομα περισσότερα για τις σκέψεις μας.
28/01/2014 - Κρίση και "ευκαιρίες"... Υπάρχουν άραγε;

Μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις σ' αυτό το ερώτημα. Ευκαιρία για τον κάθε άνθρωπο είναι κάτι το διαφορετικό. Ευκαιρία, για παράδειγμα, για το PR4net.gr είναι ίσως το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας και η αγορά, πέρα από τη βαρβαρότητα της κρίσης και των παρελκόμενων της, αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι η προγραμματισμένη επικοινωνία σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική σε βαθμό τέτοιο που να αναζητούν πραγματικές τεχνικές επικοινωνίας και ρεαλιστικές φιλοσοφίες στρατηγικού μάρκετινγκ, υπηρεσίες τις οποίες δεν μπορεί να προσφέρει ο καθένας που θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει ενώ στην πραγματικότητα οι ελλείψεις του είναι τεράστιες και πολύ δύσκολα μπορούν να διορθωθούν.      

Σε βοηθήσαμε; Υπάρχουν τελικά ευκαιρίες για "σενα" τελικά; Εμείς, νομίζουμε πως ναι... Υπάρχουν!
29/10/12 -Το διαδίκτυο γεννά ευκαιρίες".
Έχεις δική σου επιχείρηση; Είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας; Κατέχεις διευθυντική θέση επικοινωνίας σε κάποια επιχείρηση και ψάχνεις λύσεις ανάπτυξης; Στρέψε σοβαρά την προσοχή σου στο διαδίκτυο.Όχι, δεν κατάλαβες μάλλον τι θέλουμε να πούμε. Γνωρίζουμε ότι νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για το διαδίκτυο και τις ευκαιρίες του ως εργαλείο επικοινωνίας.

Εμείς σε συμβουλεύουμε να ασχοληθείς πραγματικά σοβαρά με τις ευκαιρίες που προσφέρει το διαδίκτυο ως όχημα επικοινωνίας.Ασε ταξέρω".Ψάξε τώρα στο google για αντίστοιχα άρθρα και ιδέες και θα μας θυμηθείς.

Α! Πριν όμως, βγες λίγο από το facebook...
07/05/12 - Who is Alexis?

Το εκλογικό αποτέλεσμα σίγουρα προκάλεσε εκπλήξεις με πολύ περισσότερες όμως αυτές που ένιωσαν στην Ευρώπη.  Η φράση "who is Alexis" σίγουρα θα έχει ακουστεί πολλές φορές από τα χείλη των ευρωπαίων εταίρων μας και ίσως πιο έντονα από τους γερμανούς φίλους μας.

Για να λύσουμε απορίες ο Alexis είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν έχει υπογράψει το μνημόνιο και με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση - το κόμμα που ηγείται είναι δεύτερο - μπορεί να αλλάξει ή να ταράξει αν θέλετε στα σοβαρά τις μέχρι τώρα πολιτικές ισορροπίες.

Δεν επιθυμούμε να πάρουμε θέση μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών κομμάτων αλλά ευχόμαστε ο Alexis να μπορεί πραγματικά και ρεαλιστικά να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις ανάγκες ενός σχεδίου εξόδου της χώρας μας από την κρίση χωρίς να χρειάζεται καθημερινά να κάνουμε επίκληση στο θεό της Ελλάδας όπως τόνισε το χθεσινό βράδυ πολιτικός αρχηγός.

Καλή επιτυχία ALEXIS.Δεν συμφωνώ μαζί σας κ. Μητσοτάκη. Dislike από μένα.


Επιστροφή Τσίπρα στην εξουσία; Πώς, όμως;


Ο καρδιολόγος Βόβολης εισάγει την "ιατρική ευγένεια" στην πολιτική και αυτό ίσως αρέσει στους πολίτες.


20 μονάδες πάνω ο γιατρός Βόβολης σύμφωνα με δημοσκόπηση "πρόχειρη, δική μου" πάνω από το Μητσοτάκη. Με φοβίζει ή καλύτερα με τρομάζει ο «περιορισμός της σκέψης»… Έρχεται, λέτε;


Φίλε Αλέξη που είσαι; Ως πρώην πρωθυπουργός οφείλεις να δώσεις ένα Δημοκρατικό όραμα στη σημερινή μιζέρια.. Άντε που είσαι, λοιπόν;


Έλληνες, κουράγιο, θα τα καταφέρουμε! Ας μείνουμε ενωμένοι και όταν περάσει όλο αυτό ας αναζητήσουμε "τι δεν πάει καλά" και ας το αλλάξουμε "μια για πάντα".


Ο ιός, οι άνθρωποι και η Δημοκρατία.


Τελικά είναι "γκόμενος" ο Μητσοτάκης και "σέξι" πολιτικός ο Τσίπρας;


Αλέξης  εναντίον όλων… Ή είναι η ιδέα μου;


Η γη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις υπηρεσιών μπορούν να κάνουν την αντεπίθεση στην ελληνική οικονομία.


Αν ο κ. Σαμαράς πιστεύει στο προγραμμα του υπάρχει τρόπος να γίνει πρωθυπουργός με αυτοδυναμία.


Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιστρέψει σε ανθρώπους που είναι οραματιστές, σκέφτονται ρεαλιστικά  και πιστεύουν ανιδιοτελώς στο ίδιο και στην εντιμότητα του.


Συγκυβέρνηση ή αυτοδυναμία ενός κόμματος;


Ο πολίτης, μπερδεύεται, βολεύεται και μένει πολιτικά απαθής. Γιατί;Η ανάπτυξη στην αγορά και στην κοινωνία μπορεί να επέλθει μέσα από τη φράση "ας νικήσει ο καλύτερος..."Πρέπει να προκαλέσεις τις εντυπώσεις για να κερδίσεις τις εκλογές και για να λέγεσαι κόμμα εξουσίας. Μήπως τελικά μπορεί ο Αρης;


Ένας νέος τύπος ψηφοφόρου γεννιέται...


Μήπως κινδυνεύει η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ από τα ΜΜΕ;Κώστας Καραμανλής. "Μπορεί να παίξει τα ρέστα του για αναστροφή κλίματος ή για μια ηρωική έξοδος.


Τι πρέπει να κάνει ο Κώστας Καραμανλής;


Καραμανλής, ο τελευταίος ηγέτης της χώρας με όρους επικοινωνίας..Η ανοησία του μηνύματος της αποχής: Αυτοί που ψήφισαν δηλαδή δεν έστειλαν κάποιο μήνυμα;


Πρώτο μέλημα η παιδεία και η υγεία...


Για την προσφυγή στο ΔΝΤ ίσως να ήταν καλύτερα να αποφασίσουν οι Έλληνες. Κανείς άλλος!Ζητείται ελπίδα και αισιοδοξία...Παρακαλώ, μην ξεχάσετε την παιδεία..Ο Καραμανλής μπορεί, το ερώτημα είναι αν θέλει!


Κοινωνία στην "εντατική"..


Αναζήτηση πολιτικής επειγόντως...Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού