Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Prview

27 Ιανουαρίου 2007


Ψάχνετε μορφές βιογραφικού;

Απλό λιτό και κατανοητό χωρίς ανούσιες προσπάθειες εντυπωσιασμού είναι κατά τη γνώμη μου ένα βιογραφικό που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε την επαγγελματική ευκαιρία που σας ενδιαφέρει.

Αν ήμουν υπεύθυνος πρόσληψης σε έναν οργανισμό ή μια επιχείρηση δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ασχολούμαι με μεγάλα και κουραστικά βιογραφικά. Σίγουρα θα τα έλεγχα όλα αλλά αυτά που θα ξεχώριζα θα ήταν εκείνα που ο υποψήφιος ή υποψήφια θα μπορούσε σε μια σελίδα να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό του/της.

Περιγράψτε με ειλικρίνεια την εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία σας και μην ξεχάσετε με διακριτικότητα να αναφέρετε τον λόγο που θα θέλατε να εργαστείτε.

Υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλές μορφές βιογραφικού που μπορεί να βρει κάποιος με μια απλή αναζήτηση.

Παρακάτω σας παρουσιάζω τη δική μου πρόταση για ένα καλό, τουλάχιστον οπτικά, βιογραφικό το οποίο προβάλλεται στην επόμενη σελίδα.

Προσαρμόζοντας κάποιος το παρακάτω πρότυπο, τα στοιχεία του οποίου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, στα δικά του επαγγελματικά μέτρα θεωρώ ότι κινείται μέσα σε πλαίσια ορθότητας και ανταγωνιστικότητας ακολουθώντας κανόνες επαγγελματικού εκσυγχρονισμού.


* Τα κέιμενα αποτελούν απόψεις και κρίσεις του κ. Στέργιου Ακριβου

επιστροφή

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού